INTREPRINDERE INDIVIDUALA BAISOIU GHE LELIANA,cod fiscal RO26727461,

F28/163/2010,cu sediul in orasul Caracal,judetul Olt si este propietar al siteul-ui

med-as.com.ro

1. Accesul  la med-as.com.ro de catre dumnevoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul Dumneavoastra , reprezentand o intelegere intre parti .Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune,I.I.BAISOIU LELIANA respective med-as.com.ro isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE ALE CLIENTILOR

I.I.BAISOIU GHE.LELIANA-halatealbe.ro, clientul –utilizator are obligatia de a introduce date adevarate,complete si exacte . daca datele introduse nu corespund cu realitate comanda se anuleaza pana la clarificare si pe  viitor clientul utilizator  poate fi si refuzat. Datele personale ale clientilor-utilizatori se vor folosi de catre I.I.BAISOIU GHE.LELIANA,pentru confirmarea comenzilor,emai-l,coletelor.Date personale ale clientilor- utilizatori vor putea fi transmise doar la cererea autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale in baza legii si nu unor terte personae,nu vor fi facute publice .Prin postarea,transmiterea si incarcarea de informatii catre siteu-l halatealbe.ro,clientul-utilizator acorda la I.I.BAISOIU GHE.LELIANA,dreptul de a folosi aceste informatii.

I.I.BAISOIU GHE.LELIANA-halatealbe.ro se angajaza sa utilizeze datele personale ale clientilor-utilizatori strict pentru uzul relatiei de afaceri .

I.I.BAISOIU GHE.LELIANA-halatealbe.ro respecta  drepturile clientilor-utilizatori date  de legea nr.677/2001 completata cu legea nr.506/2004.

-Legea nr 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

-Legea nr 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr121/2006 privind comertul electronic.

-Ordononanta nr 130/2000 completata prin legea nr 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

3.CE REPREZINTA med-as.com.ro

med-as.com.ro ,este un site al I.I.BAISOIU GHE.LELIANA ,este un magazine online specializat in echipamente de protectie(imbracaminte) .

4. LIMITAREA RESPONSABILITATII med-as.com.ro-I.I.BAISOIU GHE LELIANA

-med-as.com.ro are implementat un sistem de Securitate SSLpentru siguranta si confidentialitatea datelor personale transmise de dumneavoatra.

 – nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site

 -nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in niciun fel implicat in gestionarea acestora

-nu isi asuma responsabilitatea pentru confuzia de culoare ,nuanta din paleta de culori aceasta fiind influentata de fiecare device.

-nu isi asuma responsabilitatea pentru neintelegerea modului de masurare al produselor sau confuzia marimilor.

 5. ACTUALIZAREA CONTINUTULUIU

med-as.com.ro-I.I.BAISOIU GHE LELIANA isi rezerva drepul de a actualiza site-ul fara a notifica in prealabil clentii-utilizatori.

 6.LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila in caz contrar se apeleaza la instantele de judecata .

 PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI,CLIENTUL-UTILIZATOR CONFIRMA CA A CITIT SI  A ACEPTA NECONDITIONAT ACESTI TERMENI SI CONDITII

 POLITCII DE CONFIDENTIALITATE

Accesul dumneavoastra la acest site se supune POLITICII DE CONFIDENTIALITATE si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta.