Termenul de garantie, este de 14 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru produsele a caror marime nu este potrivita se poate face un schimb de marime.

Dacă sunteti nemulțumiti de produsele noastre , sau constatați unele defecte,  puteti sa returnati toate articolele  in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii pentru o rambursare completă sau o înlocuire cu o altă mărime în cazul în care mărimea nu corespunde.

Atentie:produsele trebuie sa fie in starea in care v-au fost trimise,fara urme de purtare ,spalare,sa aiba etichetele si ambalajele in care au fost trimise.Returul se face pe cheltuiala clientului iar daca din partea firmei a fost transport gratuit pentru prima livrare aceasta se scade din suma pe care urmeaza sa fie rambursata.Suma rambursata se poate vira intrun cont pe care clientul il transmite sau se poate trimite ramburs si de asemenea comisioanele de ramburs sunt pe cheltuiala clientului,iar rambursul banilor se face in termen de 14 zile lucratoare.

Returul se poate face pe orice curier doriti dar nu prin Posta Romana.

MENTIONAM CA PRODUSELE CARE NU SUNT RETURNATE CONFORM POLITICII DE MAI SUS NU VOR BENEFICIA DE RAMBURSARE-A BANILOR SI SE VOR INTOARCE LA CLIENT.